Whatsapp ons

Minimaal 20% korting op het hele assortiment van RAINPHARMA!

Geen kortingscode nodig!

  • alles voor een gezonde huid
  • duurzaam
  • niet getest op dieren
  • Standaard verzendkosten NL € 6,95 BE € 10,95
  • Lorem ipsum

I WONDER DAY 2023

26 Sep 2023
door Yvonne

Op 21 oktober vieren we met RainPharma het najaar tijdens de I Wonder Day. Die dag kan jij jouw collectie aanvullen of starten op een voordelige manier. Hoe precies? Je komt het nu te weten!

 

Acht bijzondere cadeausets

Op 21 oktober kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze (min. €150) maar liefst 8 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €30 euro (met een gemiddelde waarde van zo’n €140).

Wat mag je verwachten? Er zijn acht bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft. Ze omvatten onze volledige filosofie. RainPharma is één systeem, alle elementen zijn op elkaar afgestemd. De huidverzorging doet pas echt zijn werk, als je ze combineert met de supplementen. Het juiste geurtje maakt je ritueel tot slot helemaal af.

Binnenkort meer daarover. Niets missen? Schrijf je dan in voor de neieuwsbrief of geef je bestelling door. Dan reserveren we een box voor jou!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »