• 100% natuurlijk
  • Geen microplastics
  • Niet op dieren getest
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Lorem ipsum

Little Urchin

LITTLE URCHIN begon op een dag toen een vader zijn dochter aantrof met aangekoekt, chemisch ruikende zonnebrandcrème nadat zij naar de k Lees meer

Toon:
Little Urchin Natural Daily Moisturiser
Little Urchin
Natural Daily Moisturiser
Natuurlijke gezichtscrème.
€24,95
Little Urchin Natural Sunscreen SPF30
Little Urchin
Natural Sunscreen SPF30
Natuurlijke zonbescherming met factor 30.
€28,95
Little Urchin Natural Tinted Sunscreen SPF30
Little Urchin
Natural Tinted Sunscreen SPF30
Natuurlijke getinte dagcrème met SPF 30.
€29,95
Toon:

LITTLE URCHIN begon op een dag toen een vader zijn dochter aantrof met aangekoekt, chemisch ruikende zonnebrandcrème nadat zij naar de kinderopvang was geweest. Omdat hij net genoeg wist over de potentieel schadelijke effecten van bepaalde chemicaliën in veel zonnebrandmiddelen, wilde hij niet dat ze dit opgesmeerd kreeg. Toen begon de vader aan een formuleringsreis van zes maanden. Hij wilde alleen rijke essentiële oliën en de krachtigste huidverzorgende ingrediënten van de natuur gebruiken. Nadat hij de formule zo goed mogelijk had ontwikkeld, schakelde hij de hulp in van een van de toonaangevende formuleerders van Australië om het product te perfectioneren en de integriteit ervan te waarborgen.


Little Urchin werd geboren uit die liefdevolle inspanning, maar dat is niet het einde van het kleine verhaal. Little Urchin is ook een verhaal geïnspireerd door de natuur. Net als mensen zijn zee-egels gevoelig voor licht en chemicaliën. In feite zijn deze slimme kleine beetjes geëvolueerd om hun eigen natuurlijke zonnebrandcrème te creëren om hun jongen te beschermen tegen de harde stralen van de zon. Deze geweldige beestjes zitten vol met heerlijke en verrassende voorbeelden van Moeder Natuur op haar best. Ik wed dat je niet wist dat het bekend is dat deze spichtige wezens meer dan 100 jaar leven zonder enige biologische tekenen van veroudering te vertonen.

Moeder Natuur mist niet veel - daarom staat ze centraal in alles wat Liitle Urchin doet.

Bij Little Urchin zijn de natuurlijke huidverzorgingsproducten vrij van gifstoffen, veilig voor de planeet en met liefde gemaakt, zodat jij en je gezin de bescherming krijgen die je verdient. Shop deze Natural Sunscreen, Tinted Sunscreen en Natural Daily Moisturiser bij NACOY.