Julie's Lifestyle
Toen Julie als studente last kreeg van chronische klierkoorts (Epstein-Barr virus) en ca Lees meer
Toen Julie als studente last kreeg van chronische klierkoorts (Epstein-Barr virus) en candida door eenzijdige voeding, verkeerd antibioticagebruik en stress, ging ze op zoek naar een natuurlijke manier om haar energieniveau en spijsvertering te herstellen.

Op dat moment kwamen raw food en de vegan keuken op haar pad. Ze voelde zich na een lange detox met veel groentesappen, salades en groene smoothies zo energiek en verlicht dat ze samen met haar zaken partner Simon Matthys drie maanden naar Californië trok om me te verdiepen in de raw food keuken.
Tijdens onze opleiding tot professionele Raw Food Chef & Instructor aan het Living Light Culinary Institute kwamen we alles te weten over raw food, de bereidingstechnieken, receptontwikkeling en de wetenschap achter de plant-based keuken. Toen is ze ook Julie’s Lifestyle gestart om haar ervaringen en passie voor gezonde voeding te delen.
Bij NACOY zijn we fan van Julie's boeken en koken we bijna alleen maar uit haar boeken.
Wat haar boeken zo anders maakt? Haar recepten zijn makkelijk en worden met simpele en alledaagse ingrediënten gemaakt. Geen 'high cuisine' maar eenvoudige, gezonde recepten die zelfs een 'culi-beet' kan maken.