• 100% natuurlijk
  • Geen microplastics
  • Niet op dieren getest
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Lorem ipsum

Herbalore

Medea Juhasz kampte met vreselijk overgewicht, allergieën, ontstekingen en een verslaving. Ze kon haar e Lees meer

Toon:
Herbalore Catalyst Gold
Herbalore
Catalyst Gold
Award winning supplement voor algehele gezondheid: gewichtsbeheersing, mooie huid, haren en nagels.
€119,00
Toon:

Medea Juhasz kampte met vreselijk overgewicht, allergieën, ontstekingen en een verslaving. Ze kon haar extreme trek in suiker en vet voedsel niet kwijtraken. Op een dag heeft zij het roer omgegooid en ging zij kruidenleer studeren om haar lichaam te genezen met kruiden. Ongemerkt heeft zijn toen de start gemaakt met het ontwikkelen van haar eerste formule, Catalyst Gold.

Ze viel af, haar sinusitis bleef weg, haar allergieën verdwenen en haar spijsverteringsproblemen genazen. Op verzoek van velen bracht zij haar kruidenmengsel in pilvorm en Catalyst Gold, een volledig natuurlijk superfood supplement met een prestigieuze aantrekkingskracht, was geboren. Het ondersteund nu veel mensen in hun weg naar een gezonder lichaam en is niet voor niets het geheim van veel influencers, fitgirls en -boys en beroemdheden in Amerika.

Producten van Herbalore

Inmiddels is Herbalore gespecialiseerd in de lijn van multifunctionele supplementen en formuleringen van de eerste generatie die erop gericht zijn meerdere problemen aan te pakken. Herbalore doet er alles aan om formuleringen te bieden die traditionele kruidengeneeskunde uit de oude wereld combineert met moderne wetenschappelijke kennis, die blijvende veranderingen in de levensstijl blijven ondersteunen. De ingrediënten zijn altijd GMO-vrij, natuurlijk, chemisch, veganistisch en glutenvrij.

Herbalore kopen bij NACOY

De productielijn wordt geformuleerd en geproduceerd in New York in een cGMP-gecertificeerde Amerikaanse faciliteit en is exclusief verkrijgbaar bij NACOY. Benieuwd of Herbalore bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat.