• 100% natuurlijk
  • Geen microplastics
  • Niet op dieren getest
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Lorem ipsum

Goedele Leyssen

Auteur, spreker, yoga- en meditatietrainer, voedingsdeskundige en aromatherapie expert en anti-burnout coach bij The Okan Journe Lees meer

Toon:
Goedele Leyssen Mood Food
Goedele Leyssen
Mood Food
Boek voor gezonde voeding die invloed heeft op je stemming.
€14,99
Goedele Leyssen Balans
Goedele Leyssen
Balans
138 tips voor meer energie en minder stress.
€19,99
Goedele Leyssen De Wellness Formule
Goedele Leyssen
De Wellness Formule
Creëer rituelen in je leven voor meer rust en ontspanning.
€24,99
Toon:

Auteur, spreker, yoga- en meditatietrainer, voedingsdeskundige en aromatherapie expert en anti-burnout coach bij The Okan Journey (een premium online coaching programma voor high performing professionals).

In een vorig leven als lifestyle journalist sliep ze te weinig, werkte ze te hard, at ze erg ongezond, dronk ze te veel champagne en reisde ze meer dan goed voor haar was. In 2008 liep haar huwelijk op de klippen en was ze plots een single mama. Haar leven maakte een ommezwaai toen ze naar India gestuurd werd voor een artikel en yoga en meditatie ontdekte. Ze werd een yoga- en meditatie trainer en gaf in 2012 haar job bij het magazine op om workshops en lezingen te geven en les te geven op festivals en events. Tussen 2014 en 2019 publiceerde ze 4 boeken (Boost, Balans, MoodFooden De Wellness Formule) en volgde ze een opleiding tot holistisch voedingsdeskundige.

Als je haar zou vragen wat volgens haar hèt fundament is van een gelukkig, gezond en succesvol leven, dan is mijn antwoord ‘rituelen’. Rituelen brengen structuur en rust, geven zelfvertrouwen, boosten je humeur, en als je tijdens je ritueel ook tijd maakt voor reflectie, dan zijn ze een gouden kans om na te denken over waar je mee bezig bent en te voelen waar je naartoe wilt. Het mooiste aan rituelen is dat ze je helpen om tijd voor jezelf te claimen aan het begin, het einde en tijdens een drukke dag.

Als wij onze dagelijkse rituelen niet doen, dan zijn we stress-gevoeliger, minder productief en voelen we ons alsof we een belangrijke afspraak (met onszelf) gemist heb. Maken we er wel ruimte voor, dan kunnen we de wereld aan. Dat is een geweldig gevoel dat we iedereen toewensen.

Goedele beschouwt het dan ook als haar missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van succesrituelen voor meer veerkracht en een diepe innerlijke rust.

Wij bij NACOY sluiten ons daar volledig bij aan.