• 100% natuurlijk
  • Geen microplastics
  • Niet op dieren getest
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Lorem ipsum

faceLITE

Bij NACOY geloven we erin dat een mooie huid van binnen begint en dat de natuur ons van alles te bieden h Lees meer

Toon:
-10%
faceLITE faceLITE
faceLITE
faceLITE
Anti Aging Mask
€399,00€359,00
Toon:

Bij NACOY geloven we erin dat een mooie huid van binnen begint en dat de natuur ons van alles te bieden heeft. Je vindt bij NACOY producten voor schoonheid en gezondheid ‘van binnenuit’ die van natuurlijke en duurzame bronnen zijn gemaakt met een hoge dosering en wetenschappelijke onderbouwing. Zo verkopen we bij NACOY onder andere het merk FaceLITE, een 100% natuurlijke en veilige methode met infrarood licht wat zorgt voor een jeugdige uitstraling en algehele huidverjonging.

FaceLITE LED masker

FaceLITE heeft een LED masker ontwikkeld voor huidverjonging, huidherstel en huidverbetering in samenwerking met Omnilux Medical. FaceLITE maakt gebruik van infrarood licht op de juiste nanometers. Je lichaam doet het allemaal zelf. Het rode licht stimuleert namelijk de aanmaak van collageen, verbetert de doorbloeding wat je huidfuncties optimaliseert en is dus een echt natuurlijk anti-aging middel. Dit zorgt voor een vollere en betere gehydrateerde huid met minder lijntjes. De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht is wetenschappelijk aangetoond. De studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht de groei van huidweefsel bevorderd en wonden sneller genezen. Het rode licht kalmeert de gevoelige- en acné huid en bevordert het genezingsproces. Het masker is zeer gemakkelijk te gebruiken. Naast het masker voor het gezicht is er ook een FaceLITE voor hals en decolleté.

FaceLITE en DecoLITE kopen bij NACOY

Zowel de FaceLITE als de DecoLITE kan je bij NACOY kopen. De effecten van de schade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen, worden teruggedrongen door FaceLITE LED-lichttherapie. Ouder worden, maar er echter niet oud uitzien, en ook nog eens op een natuurlijke manier is dus mogelijk met FaceLITE.