• 100% natuurlijk
  • Geen microplastics
  • Niet op dieren getest
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Lorem ipsum

Be.bare Life

Be.bare life is opgericht door twee jonge Zuid-Afrikanen en is ontstaan uit de wens om anderen en onszelf in staat te stellen groenere, m Lees meer

Toon:
Be.bare Life The Headmistress Shampoo Bar
Be.bare Life
The Headmistress Shampoo Bar
Shampoo bar voor vet haar.
€13,95
Be.bare Life The Crowd Pleaser Shampoo Bar
Be.bare Life
The Crowd Pleaser Shampoo Bar
Shampoo bar voor ieder haartype.
€13,95
Be.bare Life Top to Toe Shampoo & Shave Bar
Be.bare Life
Top to Toe Shampoo & Shave Bar
Shampoo voor haar, lichaam en shave bar.
€13,95
Be.bare Life Easy Tiger Conditioner Bar
Be.bare Life
Easy Tiger Conditioner Bar
Conditioner bar voor droog en beschadigd haar.
€13,95
Be.bare Life Genie in a Bar Conditioner Bar
Be.bare Life
Genie in a Bar Conditioner Bar
Conditioner Bar voor vet haar.
€13,95
Be.bare Life Smooth Operator Conditioner Bar
Be.bare Life
Smooth Operator Conditioner Bar
Conditioner Bar voor alle haartypes.
€13,95
Toon:

Be.bare life is opgericht door twee jonge Zuid-Afrikanen en is ontstaan uit de wens om anderen en onszelf in staat te stellen groenere, meer ethisch georiënteerde keuzes te maken in onze dagelijkse persoonlijke verzorgingsregimes.

Beginnend met de lancering van hun innovatieve haarverzorgingsbars, hebben ze hun zinnen gezet op het verlossen van de moderne badkamer van de plaag van plastic voor eenmalig gebruik om de catastrofale impact die dit materiaal op onze planeet heeft tot een minimum te beperken.

Ze geloven sterk in het idee dat zakendoen een positieve factor in de samenleving moet zijn, en in het bijzonder dat bedrijven zich bewust moeten zijn van en verantwoordelijk moeten zijn voor de volledige levenscyclus van de producten en verpakkingen die ze in de wereld brengen.

De bars zijn écht de beste in hun soort. Veel shampoo en conditioner bars zijn als in de NACOY badkamer geweest en helaas, allemaal kwamen ze de strenge keuring niet door. Tot de Be Bare Life Bars!

 

"Ik heb het meest kwetsbare haar dat er bestaat. Gauw vet aan de haarwortels, droog en poreus aan de punten. Deze bars hebben uiteindelijk het gewenste effect: ik heb nu mooi, zacht en fris haar. Alle natuurlijke shampoos en bars had ik al geprobeerd. En helaas is ook de RainPharma shampoo voor mijn haren niet geschikt. Dus was ik overgeleverd aan de shampoo van de kapper. Vol met microplastics en hormoonverstorende stoffen. Ik had de hoop opgegeven tot ik de Be.bare Life bars kreeg toegestuurd. Ik was met stomheid geslagen. Nooit kwam ik zonder allerlei leave-in producten door mijn haar. Zonder stylingproduct zit mijn haar geweldig. Deze bars moest ik hebben. Ik ben dan ook trots het eerste verdeelpunt te zijn van Nederland. Ik ben blij!"

- Yvonne Tel, oprichter NACOY -