• alles voor een gezonde huid
  • duurzaam
  • niet getest op dieren
  • Standaard verzendkosten NL € 7,95 BE € 11,95
  • Lorem ipsum

Bambaw

Bambaw brengt de status-quo van het consumentisme in beweging door duurzame alternatieven voor producten voor eenmalig gebruik te ontwikk Lees meer

Toon:
-50%
Bambaw Safety Razor Met Stand Black
Bambaw
Safety Razor Met Stand Black
Veiligheids scheermes met standaard.
€25,99€12,99
-50%
Bambaw Safety Razor Met Stand Silver
Bambaw
Safety Razor Met Stand Silver
Veiligheids scheermes met standaard.
€25,99€12,99
-20%
Bambaw Safety Razor Blades
Bambaw
Safety Razor Blades
Veiligheidsmesjes.
€0,99€0,79
-50%
Bambaw Razor Brush Gold
Bambaw
Razor Brush Gold
Scheerkwast.
€17,99€8,99
-50%
Bambaw Razor Brush  Black
Bambaw
Razor Brush Black
Scheerkwast.
€17,99€8,99
-50%
Bambaw Razor Brush Silver
Bambaw
Razor Brush Silver
Scheerkwast.
€17,99€8,99
Toon:

Bambaw brengt de status-quo van het consumentisme in beweging door duurzame alternatieven voor producten voor eenmalig gebruik te ontwikkelen.

Afval zoals we dat nu kennen is een menselijke uitvinding, minder dan een eeuw oud. Het consumentisme nam een ​​verkeerde wending en verstikte de planeet met miljarden tonnen afval. Hun missie is om de manier waarop we consumeren te heroverwegen en duurzame alternatieven te bieden voor verspillende producten, die ze zero-waste swaps noemen. De zero-waste swaps zijn gemaakt met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk en onder eerlijke voorwaarden in de hele productieketen.
Bambaw gelooft dat een duurzamere en ethisch bewuste wereld mogelijk is, het is aan ons om die te creëren.
Daarom richten ze zich op het bouwen van een ethische gemeenschap van game changers. Samen delen we informatie, ideeën en enthousiasme die de zero-waste-beweging vooruit helpen.


Max en Gus zijn de oprichters van Bambaw
In 2015 schrokken de tweelingbroers Max en Augustin van de omvang van de plasticvervuiling. Ze vroegen zich af hoe ze hun leven konden leiden en zo min mogelijk afval konden creëren, terwijl ze anderen in staat stelden hetzelfde te doen. Hun conclusie was simpel: alternatieven bieden voor verspillende producten voor eenmalig gebruik om vervuiling bij de bron aan te pakken.

Deze zero-waste swaps voorkomen dat afval in het milieu terechtkomt.

Er bestaat niet zoiets als afval in de natuurlijke wereld. Afval zoals we dat nu kennen, is een moderne menselijke uitvinding.

Vóór de jaren 40 werden producten ontworpen om herbruikbaar te zijn en gemaakt van hoogwaardige materialen. In de jaren 50 werd de massaproductie van plastic gecommercialiseerd. Sindsdien is er een wegwerpcultuur ontstaan, die al het leven op aarde in gevaar brengt en we moeten nu handelen om dit te stoppen.

De grootste bedreiging voor onze planeet is de overtuiging dat iemand anders haar zal redden.
- Robert Swan -